Hotel Hinterglemm

Hotel Hinterglemm toont u de best passende hotels in Hinterglemm voor een actieve vakantie in de Bergen!

Hotel Hinterglemm

Hotel-Hinterglemm helpt u bij het vinden en vergelijken van de beste hotels in Saalbach Hinterglemm. Door het aangeven van uw voorkeuren met betrekking tot de reisdata, de luxe van het hotel, de ligging of de aanwezige faciliteiten vindt u snel en overzichtelijk de beste opties.

Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fiberbrunn

De actieve regio Saalbach Hinterglemm ligt in het mooie Salzburgerland. Het skicircus Saalbach Hinterglemm, leogang is sinds 2016 verbonden met het skigebied Fiberbrunn. Tezamen is dit goed voor ruim 270 pistenkilometers. Saalbach Hinterglemm Leogang Fiberbrunn is één van de grootste skigebieden van Oostenrijk.

Het skigebied is geheel geschakeld en u kunt op ski’s dus van Hinterglemm naar Saalbach, Leogang en Fiberbrunn touren. Daarbij is het gebied groot genoeg voor leuke en afwisselende skidagen gedurende uw vakantie. Een verder pluspunt is de aanwezigheid van vele diverse bergrestauraties die niet allemaal eigendom zijn van de liftmaatschappij. Dit houdt de sfeer hoog en het skieën zeer divers.

Hinterglemm in de winter

Hinterglemm is een sprookje in de wintermaanden. Een echt skidorp waarbij diverse moderne liften direct vanuit het dorp vertrekken. Daarbij kunt u met diverse dal- afdalingen skiën tot aan uw hotel of tot één van de vele gezellige aprés ski tenten. Het gezellige centrum van Hinterglemm is autovrij en de aanwezigheid van diverse cafées, terrassten, restaurants, hotels en winkeltjes maken de sfeer compleet.

Naast Skiëen kunt u in de winter ook andere activiteiten ondernemen zoals rodelen, snowtubing, hiken, paragliden, sledetochten met paard en arrenslee, sneeuwscooter rijden of het besturen van een pistenbully.

Wintersport Hotel Hinterglemm?

Wilt u een echte gezellige en sportieve wintersportvakantie beleven? Boek een hotel in Hinterglemm! Hinterglemm ligt vlak voor het einde van het dal en van doorgaand verkeer heeft u geen last. Verder ligt het dorp goed op de zon en bied alle faciliteiten die u nodig heeft. Verder is de sfeer en gezelligheid in het dorp een absoluut pluspunt ten opzichte van de andere plaatsen en ten opzichte van vele andere gebieden.

Hinterglemm in de Zomer

In de zomer keert de kleur terug in de bergen en is de regio zeer groen. Mountain biken en bergtochten maken zijn de meest populaire activiteiten in de Alpen als het gaat om Zomer toerisme. Verblijft u echter in een hotel in Hinterglemm dan heeft u een ruime keuze aan diverse activiteiten en uitstapjes die u kunt ondernemen. Voor families zijn er speciale speelparken en aangepaste trails voor kinderen.

De avonturiers kunnen zich wagen op de Mega Flying Fox of een bezoekje brengen aan het high rope park. Voor de wandelaars is er een speciaal pad aangelegd tussen de boomtoppen en u kunt de “Golden Gate brug van de Alpen over.”