Vitamine C kopen

Vitamine C kopen om je weerstand te verhogen en de kans op negatieve effecten van onder andere het Corona virus verkleinen! Nu duidelijk is geworden dat in Wuhan met succes de mensen met een vitamine C infuus worden behandeld tegen het Covid-19, het nieuwe Corona Virus, kan het handig zijn om ons immuunsysteem direct een hart onder de riem te steken!

Vitamine C online bestellen

Gezien je zeker in tijden dat er een griepvirus heerst niet in drukke winkels wilt of überhaupt mag staan, koop je vitamine C gemakkelijk online!

Koop natuurlijke vitamine C online via Amazon >

Natuurlijke Vitamine C

Let alsjeblieft op dat je jezelf niet volpropt met goedkope rommel ofwel chemisch vervaardigd ascorbinezuur. Dat werkt je immuunsysteem alleen maar naar beneden en het verzuurd ook nog eens heel erg! Je lichaam ziet dit als een gifstof en zal een reactie teweegbrengen om dit zo snel mogelijk kwijt te raken.

Alleen natuurlijke en volledige vitamine C kan door je lichaam goed worden opgenomen en kan ook werkelijk een bijdrage leveren aan je gezondheid schrijft Dr. Brian Clement in zijn boek Supplementen onder de loep (boek is hier te bestellen).

Lemon
Acerola Malpighia glabra
Hagebutte 2

Amlabes

De Amlabes levert een zeer hoog gehalte aan Vitamine C, tot wel 20 keer zoveel als sinaasappels. Verpulverde Amlabessen zijn bieden niet alleen de natuurlijke en volledige Vitamine C, maar bezitten ook nog de bioflavonoïden en complementaire cofactoren (secundaire plantenstoffen) die nodig zijn om de werkzaamheid van de vitamine te garanderen.

Bestel natuurlijke vitamine C van Amlabessen >

Acerola en Rosebottel

Nog twee krachtige vitamine-C spenders zijn Acerola en Rosebottel. Ook hierbij geld dat dit alleen werkt wanneer de orginele vrucht word verwerkt en dus een complete vitamine kan worden opgenomen in het lichaam.

Vitamine C kapsules kopen van Acerola en Rosebottel >

Acerola kauwtabletten >

Complete basisverzorging

Met vitamine C kun je veel bereiken, maar zonder de aanwezigheid van mineralen, spoorelementen en andere vitamines zoals vitamine A, E en de B familie zul je nooit het volledig potentieel van je immuunsysteem kunnen benutten.

Wil je een complete aanvulling op je voeding? Bestaande uit natuurlijke vitamines, spoorelementen en mineralen en uiteraard vrij van gifstoffen en pesticiden? Vul hieronder je gegevens in:

Change wp_mail from adres and name

wp_mail is the mail function of WordPress and it works fine. The point is it will always show wordpress@yourblogname.domain as the sender. This, certainly for companies, is not very professional. So how to change this “from” address in the wp_mail function?

Simple, overwrite the function with a filter. You can use the code below to let wp_mail use your blog name and your administrator e-mail address instead of WordPress and wordpress@yourblogname.domain.

Just put the following code in your functions.php file to let this work.

add_filter( ‘wp_mail_from’, ‘fmm_mail_from’ );
function fmm_mail_from( $email ) {

$blog_mail = get_bloginfo(‘admin_email’);
return $blog_mail;

}

add_filter( ‘wp_mail_from_name’, ‘fmm_mail_from_name’ );
function fmm_mail_from_name( $name ) {

$blog_title = get_bloginfo();
return $blog_title;

}

WC papier bestellen

Toiletpaper03

WC papier online bestellen is zeker in tijden van paniek en hamsterinkopen rond het Corona virus geen slechte optie! Koop in een keer een grootverpakking met WC papier, betaal daardoor niet te veel en laat het gewoon lekker thuis afleveren!

Online WC papier bestellen

Bestel direct wc papier op internet en je kunt ze waarschijnlijk morgen al in hebben.

Run op de winkels

Door een grote paniekgolf die vooral door media wordt gecreëerd rennen we met z’n allen naar de supermarkt. Gelukkig doen we daar normaal en pakken niet 1 pak wc papier, nee, we nemen gelijk voor 3 maanden mee. En ja, dan is het niet raar dat de schappen leeg zijn. Wees gerust de voorraden van supermarkten zijn enorm en wanneer iedereen z’n voorraadkast vol heeft zal er hoogst waarschijnlijk na deze piek een aardige terugloop aan

Logistiek probleem

Dat winkelketens niet de capaciteit hebben om opeens zoveel mensen en zoveel aankopen in één keer te verwerken is niet vreemd. Geen bedrijf zal het redden om van de ene op de andere dag meer dan twee keer zoveel werk te verrichten als normaal.

Het probleem ligt dus niet bij het niet hebben van voorraden, maar eerder bij de logistiek om de winkels constant te bevoorraden. Nog een reden om je aankopen gelijk maar online te plaatsen.

Besmettingsgevaar

Door de paniekzaaierij gaan we met z’n allen opeens hele rare tegenstrijdige dingen doen. We bellen alle afspraken af waarbij we in kleine groepjes bij elkaar komen, maar we gaan wel hutje mutje bij de supermarkt in de rij staan dringen om de laatste rollen toiletpapier. In een tijd dat je niet te dicht bij andere mensen moet komen en moet letten op besmettingsgevaar zou je eerder denken dat de online aankopen zouden toenemen.

Make div block not auto stretch to container width

Okay now what if, you have a container and place a div in it and this div auto stretches to the full width of the container. What if you don’t want that?

What do you have to do if you don’t want to make a block stretch to it’s container width? Simple, you edit your css style sheet and change the display: block to inline-block for the child element.

So you have a container and a div. Set the display property of the div to inline-block;

Code

.NAME-OF-YOUR-DIV{
display: inline-block;
}

Publiceren mislukt. Foutmelding: o is not a function

Het kan zijn dat je bij het toevoegen of updaten van een post of een pagina de onderstaande melding krijgt.

Publiceren mislukt. Foutmelding: o is not a function

Dit is waarschijnlijk een probleem dat je hebt met de editor van WordPress in combinatie met andere functies of met een update van WordPress zelf.

Wat kun je doen?

  1. Check allereerst of je de laatste versie hebt geïnstalleerd van de Gutenberg Editor. Wanneer je kunt updaten, doe dat dan.
  2. Heeft dit geen effect? Installeer dan de klassieke editor plugin.
  3. Werkt dat ook niet, schakel je andere plugins tijdelijk uit en kijk of het probleem dan verholpen wordt. Wanneer dat wel lukt dan is er een probleem met een plugin en kun je bekijken of ook deze plugin een update vereist of wellicht met een andere vervangen kan worden.

Line breaks in ical format

When writing a description in ical format you and you want to mark the end of a line you can use the following code.

\\n

Use this at the end of every line and start with a new line.

\n linebreak doesn’t work in ICAL

The normal \n is not accepted beacuse you need to add an extra backslash to tell the reader that a special character is coming up next and should be handled.

Dynamische variabelen maken met PHP

Wanneer je verschillende variabelen moet combineren tot een nieuwe variabele, dan kun je dat in php eenvoudig doen door deze combinatie tussen {} te zetten.

Het deel tussen haakjes vormt dan de naam van de nieuwe variabele. Dat kan een combinatie zijn van reeds bekende variabelen of bijvoorbeeld een combinatie van text en een variabele.

Dus wanneer je variabele $a en $b wilt combineren tot $ab dan doe je dat als volgt ${$a.$b}

Wanneer $a = Piet en $b = Henk dan is je nieuwe variabele dus $PietHenk

Een ander voorbeeld is bijvoorbeeld te vinden met getallen. Stel dat je meerdere resultaten hebt uit een database dan kun je die bijvoorbeeld een variabele meegeven:

${‘rij-‘.$rijnummer} = $contactpersoon_voornaam.’ ‘.$contactpersoon achternaam;

één van de variabelen die je kunt aanroepen is dan bijvoorbeeld:

echo $rij-1 met als uitkomst bijvoorbeeld Piet de Vries

Hoe laat je in Gmail al je ongelezen mail zien?

Wil je een selectie maken van alleen mails die je nog niet gelezen hebt in Gmail? Dan kun je onderstaande code inde zoekbalk ingeven:

is : label:unread category:primary

Het is ook mogelijk om je inbox permanent zo in te stellen dat je ongelezen berichten bovenaan komen te staan. Om dat te doen ga je rechtsboven in beeld naar instellingen.

Vervolgens selecteer je boven in beeld het tabblad inbox. Zodra je de instellingen van de inbox ziet ga je naar inbox type en selecteer je de optie met ongelezen e-mail bovenaan. Nu nog even opslaan en je bent klaar.

Heb je echter een standaard inbox dan is de eerste methode doorgaans aan te raden. Daar je in je gmail veel reclamemails ontvangt die worden opgeslagen in een ander tabblad ‘reclame’. Vanzelfsprekend lees je die mails doorgaans niet en fungeert deze tab normaal als een soort tweede spam folder. Stap je over naar de inbox met ongelezen mail bovenaan, dan komen in één keer al deze mails bovenaan je inbox.

Custom Logo Width and Height in WordPress

Set your own custom logo width and height on a wordpress thild theme.

Let me guess you want to add a logo to your new wordpress theme and wordpress tells you to cut a part of your logo? Of course you cannot run a bussiness showing only half part of your brand! But how to solve this problem?

I did run into this setting up a new child theme for twentynineteen, but of course I wanted a cross theme solution!

The custom logo settings are in your functions.php and if you have a child theme you have to overrule the function that sets the width and height parameters.

Including the following code will give you the option to bypass the cutting and resizing of your logo by wordpress.

function override_frostmm_customlogo() {
add_theme_support( ‘custom-logo’, array(
‘height’ => 50,
‘width’ => 200,
‘flex-height’ => true,
‘flex-width’ => true,
) );
}
add_action( ‘after_setup_theme’, ‘override_frostmm_customlogo’, 11 );

De Beste Goedkope Hosting van Nederland

Ben jij op zoek naar een goede hosting provider die niet direct al het potentieel uit je nieuwe ideeën trekt met torenhoge hosting prijzen of belachelijke domein registratie kosten? Dan is de markt heel klein, maar gelukkig kun je terecht bij Vimexx

Met reeds enige jaren ervaring in het aanschaffen van domeinnamen en het inrichten van websites, databases en ook wordpress installaties heb ik tot nog toe aardig wat verschillende mogelijkheden gezien en gehoord.

Nu is het niet de bedoeling om online bedrijven zwart te maken, maar er zijn een aantal zaken waar je je echt groen en geel aan kunt ergeren. Bij hosting providers gaat dit doorgaans om:

  • onprofessionele ondersteuning van mensen die nog net de enter toets kunnen vinden op hun toetsenbord;
  • Het opeens wijzigen van de service waardoor bijvoorbeeld een multisite installatie niet meer werkt en je dus tientallen sites uit de lucht gehaald worden;
  • Absurde prijsverhogingen voor de hosting (200 % is geen uitzondering);

Nu zijn dat slechts enkele zaken die mij persoonlijk zijn overkomen. En na verloop van tijd wil je wel graag meer power, zekerheid en gewoon goede service!

Na een tijdje speuren kwam ik terecht bij Vimexx. Dit bedrijf beloofde op de homepage onder andere zeer lage prijzen, hoge kwaliteit en niet onbelangrijk service door professionals! A fijn, dit kan natuurlijk overal staan, maar het moet nog maar blijken.

Het kan geen kwaad om dit eens uit te proberen dacht ik, dus ik opende een account en registreerde enkele domeinen. Dit was inderdaad goedkoop en makkelijk zoals het hoort. Het allermooiste is, na een jaar betaal je weer een blijvend laag bedrag. Zo ongeveer de helft van wat je bij andere partijen moet neerleggen.

Hosting voor WordPress en WordPress Multisite

Daar ik graag werk met WordPress en ook WordPress Multisite was dit voor mij een tweede vereiste. De installatie van WordPress kun je regelen in de direct admin, dus ftp was niet eens nodig. Niet dat dat Vimexx speciaal maakt, maar het is wel handig. Ook een multisite is met enkele klikken ingesteld.

Service door mensen met kennis

Nadat ik een tijdje aangemeld was liep ik verschillende keren tegen kleine moeilijkheden aan zoals bijvoorbeeld SSL certificaten aanmaken voor subsites van je Multisite. Toen ik daar zelf niet uit kwam heb ik een kort help ticket aangemaakt, die binnen enkele uren en in het weekend was opgepakt, beantwoord, en alvast was opgelost. Kijk dat noem ik service!

Gratis domeinen verhuizen

Nog zo’n superfunctie is het gratis verhuizen van domeinen. Wanneer je tevreden bent en je wilt graag meerdere domeinen verhuizen dan weet je doorgaans dat je een jaar dubbel betaald voor je domeinnaam. Behalve wanneer je de einddatum van je huidige contract bij je andere webhoster mag meenemen. Dat is precies wat Vimexx doet, en dat heb ik persoonlijk nog niet bij andere providers gezien.

Conclusie

Al met al is het een feit dat de hosting snel is, de prijzen laag en de service op een zeer hoog niveau. Of je nu een enkele homepage of een megagrote multisite wilt draaien. Je vindt niet snel een betere en goedkopere hosting.

Tot nu toe ben ik zeer tevreden en raad ik ook een ieder aan om eens een kijkje te nemen op de site!