FrostMM https://www.frostmm.com Frost Multi Media Tue, 26 Nov 2019 08:30:06 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.2.4 Dynamische variabelen maken met PHP https://www.frostmm.com/webdesign/dynamische-variabelen-maken-met-php/ Tue, 12 Nov 2019 18:23:47 +0000 https://www.frostmm.com/?p=391 Wanneer je verschillende variabelen moet combineren tot een nieuwe variabele, dan kun je dat in php eenvoudig doen door deze combinatie tussen {} te zetten. Het deel tussen haakjes vormt dan de naam van de nieuwe variabele. Dat kan een combinatie zijn van reeds bekende variabelen of bijvoorbeeld een combinatie van text en een variabele. …

Het bericht Dynamische variabelen maken met PHP verscheen eerst op FrostMM.

]]>
Wanneer je verschillende variabelen moet combineren tot een nieuwe variabele, dan kun je dat in php eenvoudig doen door deze combinatie tussen {} te zetten.

Het deel tussen haakjes vormt dan de naam van de nieuwe variabele. Dat kan een combinatie zijn van reeds bekende variabelen of bijvoorbeeld een combinatie van text en een variabele.

Dus wanneer je variabele $a en $b wilt combineren tot $ab dan doe je dat als volgt ${$a.$b}

Wanneer $a = Piet en $b = Henk dan is je nieuwe variabele dus $PietHenk

Een ander voorbeeld is bijvoorbeeld te vinden met getallen. Stel dat je meerdere resultaten hebt uit een database dan kun je die bijvoorbeeld een variabele meegeven:

${‘rij-‘.$rijnummer} = $contactpersoon_voornaam.’ ‘.$contactpersoon achternaam;

één van de variabelen die je kunt aanroepen is dan bijvoorbeeld:

echo $rij-1 met als uitkomst bijvoorbeeld Piet de Vries

Het bericht Dynamische variabelen maken met PHP verscheen eerst op FrostMM.

]]>
Hoe laat je in Gmail al je ongelezen mail zien? https://www.frostmm.com/e-mail/hoe-laat-je-in-gmail-al-je-ongelezen-mail-zien/ Fri, 26 Apr 2019 09:34:01 +0000 https://www.frostmm.com/?p=367 Wil je een selectie maken van alleen mails die je nog niet gelezen hebt in Gmail? Dan kun je onderstaande code inde zoekbalk ingeven: is : label:unread category:primary Het is ook mogelijk om je inbox permanent zo in te stellen dat je ongelezen berichten bovenaan komen te staan. Om dat te doen ga je rechtsboven …

Het bericht Hoe laat je in Gmail al je ongelezen mail zien? verscheen eerst op FrostMM.

]]>
Wil je een selectie maken van alleen mails die je nog niet gelezen hebt in Gmail? Dan kun je onderstaande code inde zoekbalk ingeven:

is : label:unread category:primary

Het is ook mogelijk om je inbox permanent zo in te stellen dat je ongelezen berichten bovenaan komen te staan. Om dat te doen ga je rechtsboven in beeld naar instellingen.

Vervolgens selecteer je boven in beeld het tabblad inbox. Zodra je de instellingen van de inbox ziet ga je naar inbox type en selecteer je de optie met ongelezen e-mail bovenaan. Nu nog even opslaan en je bent klaar.

Heb je echter een standaard inbox dan is de eerste methode doorgaans aan te raden. Daar je in je gmail veel reclamemails ontvangt die worden opgeslagen in een ander tabblad ‘reclame’. Vanzelfsprekend lees je die mails doorgaans niet en fungeert deze tab normaal als een soort tweede spam folder. Stap je over naar de inbox met ongelezen mail bovenaan, dan komen in één keer al deze mails bovenaan je inbox.

Het bericht Hoe laat je in Gmail al je ongelezen mail zien? verscheen eerst op FrostMM.

]]>
Custom Logo Width and Height in WordPress https://www.frostmm.com/webdesign/custom-logo-width-and-height-in-wordpress/ Mon, 04 Mar 2019 14:24:48 +0000 https://www.frostmm.com/?p=358 Set your own custom logo width and height on a wordpress thild theme. Let me guess you want to add a logo to your new wordpress theme and wordpress tells you to cut a part of your logo? Of course you cannot run a bussiness showing only half part of your brand! But how to …

Het bericht Custom Logo Width and Height in WordPress verscheen eerst op FrostMM.

]]>
Set your own custom logo width and height on a wordpress thild theme.

Let me guess you want to add a logo to your new wordpress theme and wordpress tells you to cut a part of your logo? Of course you cannot run a bussiness showing only half part of your brand! But how to solve this problem?

I did run into this setting up a new child theme for twentynineteen, but of course I wanted a cross theme solution!

The custom logo settings are in your functions.php and if you have a child theme you have to overrule the function that sets the width and height parameters.

Including the following code will give you the option to bypass the cutting and resizing of your logo by wordpress.

function override_frostmm_customlogo() {
add_theme_support( ‘custom-logo’, array(
‘height’ => 50,
‘width’ => 200,
‘flex-height’ => true,
‘flex-width’ => true,
) );
}
add_action( ‘after_setup_theme’, ‘override_frostmm_customlogo’, 11 );

Het bericht Custom Logo Width and Height in WordPress verscheen eerst op FrostMM.

]]>
De Beste Goedkope Hosting van Nederland https://www.frostmm.com/uncategorized/de-beste-goedkope-hosting-van-nederland/ Mon, 18 Feb 2019 17:48:39 +0000 https://www.frostmm.com/?p=338 Ben jij op zoek naar een goede hosting provider die niet direct al het potentieel uit je nieuwe ideeën trekt met torenhoge hosting prijzen of belachelijke domein registratie kosten? Dan is de markt heel klein, maar gelukkig kun je terecht bij Vimexx Met reeds enige jaren ervaring in het aanschaffen van domeinnamen en het inrichten …

Het bericht De Beste Goedkope Hosting van Nederland verscheen eerst op FrostMM.

]]>
Ben jij op zoek naar een goede hosting provider die niet direct al het potentieel uit je nieuwe ideeën trekt met torenhoge hosting prijzen of belachelijke domein registratie kosten? Dan is de markt heel klein, maar gelukkig kun je terecht bij Vimexx

Met reeds enige jaren ervaring in het aanschaffen van domeinnamen en het inrichten van websites, databases en ook wordpress installaties heb ik tot nog toe aardig wat verschillende mogelijkheden gezien en gehoord.

Nu is het niet de bedoeling om online bedrijven zwart te maken, maar er zijn een aantal zaken waar je je echt groen en geel aan kunt ergeren. Bij hosting providers gaat dit doorgaans om:

 • onprofessionele ondersteuning van mensen die nog net de enter toets kunnen vinden op hun toetsenbord;
 • Het opeens wijzigen van de service waardoor bijvoorbeeld een multisite installatie niet meer werkt en je dus tientallen sites uit de lucht gehaald worden;
 • Absurde prijsverhogingen voor de hosting (200 % is geen uitzondering);

Nu zijn dat slechts enkele zaken die mij persoonlijk zijn overkomen. En na verloop van tijd wil je wel graag meer power, zekerheid en gewoon goede service!

Na een tijdje speuren kwam ik terecht bij Vimexx. Dit bedrijf beloofde op de homepage onder andere zeer lage prijzen, hoge kwaliteit en niet onbelangrijk service door professionals! A fijn, dit kan natuurlijk overal staan, maar het moet nog maar blijken.

Het kan geen kwaad om dit eens uit te proberen dacht ik, dus ik opende een account en registreerde enkele domeinen. Dit was inderdaad goedkoop en makkelijk zoals het hoort. Het allermooiste is, na een jaar betaal je weer een blijvend laag bedrag. Zo ongeveer de helft van wat je bij andere partijen moet neerleggen.

Hosting voor WordPress en WordPress Multisite

Daar ik graag werk met WordPress en ook WordPress Multisite was dit voor mij een tweede vereiste. De installatie van WordPress kun je regelen in de direct admin, dus ftp was niet eens nodig. Niet dat dat Vimexx speciaal maakt, maar het is wel handig. Ook een multisite is met enkele klikken ingesteld.

Service door mensen met kennis

Nadat ik een tijdje aangemeld was liep ik verschillende keren tegen kleine moeilijkheden aan zoals bijvoorbeeld SSL certificaten aanmaken voor subsites van je Multisite. Toen ik daar zelf niet uit kwam heb ik een kort help ticket aangemaakt, die binnen enkele uren en in het weekend was opgepakt, beantwoord, en alvast was opgelost. Kijk dat noem ik service!

Gratis domeinen verhuizen

Nog zo’n superfunctie is het gratis verhuizen van domeinen. Wanneer je tevreden bent en je wilt graag meerdere domeinen verhuizen dan weet je doorgaans dat je een jaar dubbel betaald voor je domeinnaam. Behalve wanneer je de einddatum van je huidige contract bij je andere webhoster mag meenemen. Dat is precies wat Vimexx doet, en dat heb ik persoonlijk nog niet bij andere providers gezien.

Conclusie

Al met al is het een feit dat de hosting snel is, de prijzen laag en de service op een zeer hoog niveau. Of je nu een enkele homepage of een megagrote multisite wilt draaien. Je vindt niet snel een betere en goedkopere hosting.

Tot nu toe ben ik zeer tevreden en raad ik ook een ieder aan om eens een kijkje te nemen op de site!

Het bericht De Beste Goedkope Hosting van Nederland verscheen eerst op FrostMM.

]]>
Onedrive Online Only https://www.frostmm.com/windows/onedrive-online-only/ Sun, 17 Feb 2019 16:52:59 +0000 https://www.frostmm.com/?p=330 Do you also have a lot online storage in your onedrive, but your new device cannot work with it, because the harddrive is not big enough? Watch this video and learn how to work with your files in Windows10 without OneDrive taking up any of your local space.

Het bericht Onedrive Online Only verscheen eerst op FrostMM.

]]>
Do you also have a lot online storage in your onedrive, but your new device cannot work with it, because the harddrive is not big enough?

Watch this video and learn how to work with your files in Windows10 without OneDrive taking up any of your local space.


Het bericht Onedrive Online Only verscheen eerst op FrostMM.

]]>
Handige sites voor het boeken van een stedentrip https://www.frostmm.com/travel/handige-sites-voor-het-boeken-van-een-stedentrip/ Sat, 16 Feb 2019 11:26:06 +0000 https://www.frostmm.com/?p=318 Wil je er even lekker tussenuit en nieuwe plaatsen ontdekken? Een stedentrip maken is in de huidige maatschappij een populair tijdverdrijf. In korte tijd bent u met de trein, het vliegtuig of de auto al in een gezellige stad. De meeste grote steden zijn rijk aan culturele historie en bieden een rijk scala aan bezienswaardigheden. …

Het bericht Handige sites voor het boeken van een stedentrip verscheen eerst op FrostMM.

]]>
Wil je er even lekker tussenuit en nieuwe plaatsen ontdekken? Een stedentrip maken is in de huidige maatschappij een populair tijdverdrijf.

In korte tijd bent u met de trein, het vliegtuig of de auto al in een gezellige stad. De meeste grote steden zijn rijk aan culturele historie en bieden een rijk scala aan bezienswaardigheden. Van monumentale gebouwen en musea tot theater, gezellige terrasjes, restaurants en goede hotels.

Naast de vaste grote aanbieders van hotels zijn er vele websites te vinden met insider tips of verwijzingen naar interessante websites. Door u goed voor te bereiden haalt u veel meer uit uw korte vakantie!

Hieronder volgen een aantal sites die u wegwijs kunnen maken bij het boeken van een stedentrip.

Startpagina’s met het thema stedentrip:Het bericht Handige sites voor het boeken van een stedentrip verscheen eerst op FrostMM.

]]>
How to delete all rows MySQL table https://www.frostmm.com/webdesign/coding/how-to-delete-all-rows-mysql-table/ Sun, 10 Feb 2019 15:53:01 +0000 https://www.frostmm.com/?p=314 If you would like to delete records from a MySQL table you can use one of the following options: DELETE FROM ‘TABLE NAME’ DELETE FROM takes every row and then deletes the record if it matches a certain parameter. To delete all rows you could try DELETE * FROM ‘TABLE NAME’ TRUNCATE TABLE ‘TABLE NAME’ …

Het bericht How to delete all rows MySQL table verscheen eerst op FrostMM.

]]>
If you would like to delete records from a MySQL table you can use one of the following options:

DELETE FROM ‘TABLE NAME’

DELETE FROM takes every row and then deletes the record if it matches a certain parameter. To delete all rows you could try DELETE * FROM ‘TABLE NAME’

TRUNCATE TABLE ‘TABLE NAME’

TRUNCATE TABLE is used as a more rigorous option to delete all records ad once. Not checking each row.

Which is to Use?

So if you are looking for a way to dele all rows from a MySQL table use TRUNCATE. Do you have to select specific rows to be deleted use DELETE FROM.

Hope this was helpful!

Het bericht How to delete all rows MySQL table verscheen eerst op FrostMM.

]]>
Hoe je keywords vindt die wel verkopen! https://www.frostmm.com/internet-marketing/hoe-je-keywords-vindt-die-wel-verkopen/ Wed, 30 Jan 2019 23:03:15 +0000 https://www.frostmm.com/?p=308 Stop jij ook ontzettend veel van je omzet in online adverteren en heb je het gevoel dat je eigenlijk wel meer aanvragen of verkopen had verwacht? Dan wordt het eens tijd om je campagnes na te lopen en vooral je keywords te controleren! 3 soorten publiek Het internet publiek is opgedeeld in drie soorten zoekers, …

Het bericht Hoe je keywords vindt die wel verkopen! verscheen eerst op FrostMM.

]]>
Stop jij ook ontzettend veel van je omzet in online adverteren en heb je het gevoel dat je eigenlijk wel meer aanvragen of verkopen had verwacht? Dan wordt het eens tijd om je campagnes na te lopen en vooral je keywords te controleren!

3 soorten publiek

Het internet publiek is opgedeeld in drie soorten zoekers, te weten ‘informatie zoekers’, ‘vergelijkers’ en ‘kopers’. Bij het selecteren van keywords voor betaalde marketing platformen zoals Google Adwords en Bing Ads kun je maar beter zorgen dat jij je richt op de juiste doelgroep. Doe je dat niet dan kun je blijven investeren, maar de resultaten zullen niet snel verbeteren!

Informatie zoekers

Informatie zoekers zijn mensen die zich oriënteren en graag meer willen weten over een bepaald onderwerp. Deze personen zijn zowaar geïnteresseerd, maar de kans dat zij direct iets bij je kopen is ontzettend klein. Zij zoeken namelijk informatie en geen aankoop. Uiteraard kunnen Informatiezoekers kopers worden, maar daar zal eerst veel sterke interactie aan vooraf gaan. Voor deze groep zoekers is het van belang dat je site sterke marketingteksten heeft en voldoende informatie bevat. Veelal komt deze doelgroep het best uit de voeten op de blog van je site!

Vergelijkers

Dit publiek bestaat uit mensen die verschillende producten en diensten vergelijken. Zij zullen eerder dan informatiezoekers geneigd zijn tot een aankoop. Dit is echter niet hun primaire doel. Ook hier geld dat je site ijzersterke marketingteksten moet bevatten om van vergelijkers echte kopers te kunnen maken. Wanneer je geld betaald om mensen naar je website te krijgen mag je je ook op deze groep niet blind staren.

Kopers

Dit zijn de mensen die je wilt hebben! Zij weten wat ze willen en zij zoeken alleen nog de juiste plek om hun aankoop te kunnen doen. Vanzelfsprekend hebben zij doorgaans de eerder genoemde fases doorlopen en zijn ze op de hoogte van de producten en diensten. Je moet ze dus eenmaal op je site nog wel even een goede maaltijd voorschotelen waar ze direct gaan watertanden!

Ieder publiek heeft zijn eigen zoekgedrag

Nu je weet dat er drie type zoekpubliek zijn zal het je niet verwonderen dat ook elk type zijn eigen zoekgedrag vertoont. Daarbij gebruiken ze ook telkens bepaalde soorten zoekwoorden.

Algemene zoekers gebruiken vaak een enkel en zeer breed zoekwoord. Zij weten ten slotte niet veel van het product af en zoeken eerst meer informatie.

Vergelijkers kennen het algemene product en gebruiken in hun zoekopdrachten vaak aanvullende informatie zodat ze dieper liggende details kunnen vinden van een specifiek product. Vaak worden typenummers, productsoorten of plaatsnamen toegevoegd.

Kopers weten wat ze willen kopen en vullen vaak een specifiek zoekwoord in net zoals vergelijkers. Echter doen ze nog iets extra. Ze vullen hun zoekopdracht aan met de hint naar een aankoop die ze willen doen.

Gebruik je dus zoekwoorden die te maken hebben met een aankoop, dan spreek je dus precies de doelgroep aan die bij een bezoek aan je pagina daadwerkelijk iets wil kopen.

Al het publiek is natuurlijk belangrijk en je kunt zeker van informatiezoekers of vergelijkers trouwe klanten maken, maar de belangrijkste groep van kopers, die moet je in eerste instantie aanspreken. Dan is de kans op succes het grootst.

De aankoop van een TV

Stel je wit een grote TV kopen dan ga je eerst zoeken op grote TV. Vervolgends vind je door het bekijken van diverse sites dat een LED TV het beste past bij wat jij zou willen en dat een scherm van 65 inch wel heel mooi is. Nu ga je natuurlijk even een vergelijkend warenonderzoek doen en zoek je naar de 65 inch LED TV’s van verschillende merken met verschillende prijzen en functionaliteiten. Na een paar dagen heb je dan eindelijk jezelf overtuigd dat je deze TV echt nodig hebt en je tikt vol glorie in LED TV 65 inch kopen. En voila daar heb je de eerste webshop te pakken, die ziet er goed uit, je weet dat de prijs fair is en je gaat direct over naar bestellen.


Het bericht Hoe je keywords vindt die wel verkopen! verscheen eerst op FrostMM.

]]>
Maak Ze Gek! https://www.frostmm.com/boeken/maak-ze-gek/ Mon, 28 Jan 2019 18:50:37 +0000 https://www.frostmm.com/?p=286 Maak ze Gek! van Aartjan van Erkel. Is je conversie te laag en vraag je je af hoe je meer klanten kunt werven met je webteksten, e-mails of via je marketing kanalen, dan is dit boek een absolute must! Veel websites zijn statisch, onpersoonlijk en spelen totaal niet in op emotie of de fantasie van …

Het bericht Maak Ze Gek! verscheen eerst op FrostMM.

]]>
Maak ze Gek! van Aartjan van Erkel.

Is je conversie te laag en vraag je je af hoe je meer klanten kunt werven met je webteksten, e-mails of via je marketing kanalen, dan is dit boek een absolute must!

Veel websites zijn statisch, onpersoonlijk en spelen totaal niet in op emotie of de fantasie van hun gebruikers! Is jouw site eigenlijk ook niet echt motiverend? Levert het niet zoveel op als dat jij zou willen en vind je zelf eigenlijk dat je site niet 100% uitstraalt wie jij bent en wat jij doet?

Dat kost je tijd en geld! heel veel geld zelfs wanneer je ook nog eens plat adverteert op allerlei marketing kanalen om maar genoeg mensen te trekken.

Gun jezelf het inzicht in de marketingpsychologie die grote bedrijven en wellicht ook jouw directe concurrenten al toepassen! Blijf niet achter, maar loop voorop door een kleine investering van nog geen € 25,-

Aartjan van Erkel neemt je in zijn boek “Maak ze gek!” aan de hand mee. Het is een begrijpbare handleiding boordevol waardevolle tips die ook jouw website een boost kunnen geven. Dit boek lees je niet één keer, maar je houdt het er steeds bij als handig naslagwerk bij het schrijven van elke nieuwe tekst!

Niet alleen de tips zijn waardevol, ook de psychologie achter deze aanbevelingen legt hij haarfijn uit. Dat maakt de theorie begrijpelijk en zeer interessant! Het kan niet anders dan dat ook jij diverse A ha momentjes beleeft. Dit is leuk, leerzaam en nog belangrijker je klanten staan erom te springen. Geen geleuter, ze willen weten wat jij weet en ze willen net zo overtuigd zijn van jouw product als jijzelf! Gun hen dat geluk en gun jezelf meer omzet!

Leer schrijven over de problemen van je klanten, leer hen de ideale partner voor te stellen en leer hoe je een goede relatie opbouwt.

Dit boek is heel lekker geschreven en absoluut geen straf om te lezen. In 2016 was het zelfs het best verkochte managementboek en was het onderdeel van het boekenpakket van meerdere studies.

Doe er je voordeel mee, je zal er geen spijt van krijgen!

Bestel het boek Maak ze gek! van van Aartjan van Erkel direct online via:

Managementboek.nl

Bol.com


Het bericht Maak Ze Gek! verscheen eerst op FrostMM.

]]>
Startpagina kopieën https://www.frostmm.com/internet-marketing/startpagina-kopieen/ Sun, 13 Jan 2019 00:22:03 +0000 https://www.frostmm.com/?p=247 De beste startpaginaklonen verzameld! Voeg ook uw link gratis toe aan relevante onderwerpen! Je hebt een website online gegooid, maar er komen geen bezoekers? Dat is kort gezegd klote! Geen bezoekers betekent dat je al je werk voor niks heb zitten doen, kostbare tijd hebt verspilt die je wel anders had kunnen invullen, en het …

Het bericht Startpagina kopieën verscheen eerst op FrostMM.

]]>
De beste startpaginaklonen verzameld! Voeg ook uw link gratis toe aan relevante onderwerpen!

Je hebt een website online gegooid, maar er komen geen bezoekers? Dat is kort gezegd klote! Geen bezoekers betekent dat je al je werk voor niks heb zitten doen, kostbare tijd hebt verspilt die je wel anders had kunnen invullen, en het ergste van alles is dat je site waarschijnlijk ook niks oplevert.

Gelukkig is dit voor alle webbouwers een proces waar ze ooit mee te maken krijgen of mee te maken hebben gehad! Een website wordt niet zo een, twee, drie gevonden. Uw site staat letterlijk in “The middle of nowhere” totdat u er wegen naartoe aanlegt! Dat betekent dat er andere webpagina’s linken naar uw website.

Wanneer je een relevante plek zoekt om uw website snel te promoten, dan komt u al snel terecht bij startpagina’s. Dit zijn linkpagina’s die doorverwijzen naar websites binnen een bepaald onderwerp.

Moet ik mijn link wel toevoegen aan een startpagina?

Nu wordt het nog wel eens in twijfel getrokken of een link plaatsen op een startpagina wel verstandig is vanwege de lage linkwaarde die zou worden doorgegeven. Dit komt doordat vooral veel Engelstalige startpagina’s zijn volgespamt met niet relevante links. Ook in Nederland zijn er webmasters die allerhande links op een startpagina plaatsen die totaal niet relevant zijn.

Natuurlijk ben je zelf niet achterlijk en kun je direct zien of een pagina wel of niet aansluit bij het onderwerp van je eigen website en of het dus wel of niet interessant is om een link aan te vragen. Google ontwikkeld een digitaal brein dat dus ook bepaald of een site wel of niet interessant is. Kijk dus goed wat voor teksten en links op de startpagina’s staan voordat u een linkaanvraag doet!

Lijst met startpaginakopieën

Oke genoeg gekletst, u was op zoek naar een lijst met waardevolle startpagina kopieën/ startpagina klonen. Zie hieronder de beste opties! Al deze pagina’s hebben specifieke sites die toegespitst zijn aan een bepaald onderwerp. Op die wijze is het ook daadwerkelijk zinvol en relevant om een link te plaatsen op deze pagina’s!

 1. lizti.nl – Direct online
 2. linksnetwerk.nl – Direct online
 3. Linky
 4. startpagina.nl
 5. startkabel.nl
 6. beginspot
 7. Eigenoverzicht
 8. Linkdirectory
 9. Eigenstart
 10. allepaginas
 11. jouwbegin
 12. linkexplorer
 13. boogo
 14. linkspot
 15. favos
 16. linkpaginas
 17. linkjespagina
 18. bestevanhetnet
 19. linkgoed
 20. eigenoverzicht
 21. b9
 22. start-link
 23. startsleutel
 24. link-ned
 25. Starttopper
 26. Startzoeken
 27. Tipjes
 28. Topbegin
 29. Verzamelgids
 30. Vind je via hier
 31. Webdirectory
 32. Web-database.nl
 33. Sitepunt
 34. 1Plus2.nl
 35. Kwerie.nl
 36. Jouwverzamelaar
 37. Twimbo
 38. sitelinkje.nl
 39. http://goeielinks.nl
 40. arenacampus
 41. Frick
 42. Slammer.nl
 43. Hids
 44. Barna
 45. Jouwportaal
 46. Linkservice
 47. EduBoox
 48. Cybercell.nl

Het bericht Startpagina kopieën verscheen eerst op FrostMM.

]]>