Maak Ze Gek!

Maak ze Gek! Aartjan van Erkel

Maak ze Gek! van Aartjan van Erkel.

Is je conversie te laag en vraag je je af hoe je meer klanten kunt werven met je webteksten, e-mails of via je marketing kanalen, dan is dit boek een absolute must!

Veel websites zijn statisch, onpersoonlijk en spelen totaal niet in op emotie of de fantasie van hun gebruikers! Is jouw site eigenlijk ook niet echt motiverend? Levert het niet zoveel op als dat jij zou willen en vind je zelf eigenlijk dat je site niet 100% uitstraalt wie jij bent en wat jij doet?

Dat kost je tijd en geld! heel veel geld zelfs wanneer je ook nog eens plat adverteert op allerlei marketing kanalen om maar genoeg mensen te trekken.

Gun jezelf het inzicht in de marketingpsychologie die grote bedrijven en wellicht ook jouw directe concurrenten al toepassen! Blijf niet achter, maar loop voorop door een kleine investering van nog geen € 25,-

Aartjan van Erkel neemt je in zijn boek “Maak ze gek!” aan de hand mee. Het is een begrijpbare handleiding boordevol waardevolle tips die ook jouw website een boost kunnen geven. Dit boek lees je niet één keer, maar je houdt het er steeds bij als handig naslagwerk bij het schrijven van elke nieuwe tekst!

Niet alleen de tips zijn waardevol, ook de psychologie achter deze aanbevelingen legt hij haarfijn uit. Dat maakt de theorie begrijpelijk en zeer interessant! Het kan niet anders dan dat ook jij diverse A ha momentjes beleeft. Dit is leuk, leerzaam en nog belangrijker je klanten staan erom te springen. Geen geleuter, ze willen weten wat jij weet en ze willen net zo overtuigd zijn van jouw product als jijzelf! Gun hen dat geluk en gun jezelf meer omzet!

Leer schrijven over de problemen van je klanten, leer hen de ideale partner voor te stellen en leer hoe je een goede relatie opbouwt.

Dit boek is heel lekker geschreven en absoluut geen straf om te lezen. In 2016 was het zelfs het best verkochte managementboek en was het onderdeel van het boekenpakket van meerdere studies.

Doe er je voordeel mee, je zal er geen spijt van krijgen!

Bestel het boek Maak ze gek! van van Aartjan van Erkel direct online via:

Managementboek.nl

Bol.com