Startpagina kopieën

De beste startpaginaklonen verzameld! Voeg ook uw link gratis toe aan relevante onderwerpen!

Je hebt een website online gegooid, maar er komen geen bezoekers? Dat is kort gezegd klote! Geen bezoekers betekent dat je al je werk voor niks heb zitten doen, kostbare tijd hebt verspilt die je wel anders had kunnen invullen, en het ergste van alles is dat je site waarschijnlijk ook niks oplevert.

Gelukkig is dit voor alle webbouwers een proces waar ze ooit mee te maken krijgen of mee te maken hebben gehad! Een website wordt niet zo een, twee, drie gevonden. Uw site staat letterlijk in “The middle of nowhere” totdat u er wegen naartoe aanlegt! Dat betekent dat er andere webpagina’s linken naar uw website.

Wanneer je een relevante plek zoekt om uw website snel te promoten, dan komt u al snel terecht bij startpagina’s. Dit zijn linkpagina’s die doorverwijzen naar websites binnen een bepaald onderwerp.

Moet ik mijn link wel toevoegen aan een startpagina?

Nu wordt het nog wel eens in twijfel getrokken of een link plaatsen op een startpagina wel verstandig is vanwege de lage linkwaarde die zou worden doorgegeven. Dit komt doordat vooral veel Engelstalige startpagina’s zijn volgespamt met niet relevante links. Ook in Nederland zijn er webmasters die allerhande links op een startpagina plaatsen die totaal niet relevant zijn.

Natuurlijk ben je zelf niet achterlijk en kun je direct zien of een pagina wel of niet aansluit bij het onderwerp van je eigen website en of het dus wel of niet interessant is om een link aan te vragen. Google ontwikkeld een digitaal brein dat dus ook bepaald of een site wel of niet interessant is. Kijk dus goed wat voor teksten en links op de startpagina’s staan voordat u een linkaanvraag doet!

Lijst met startpaginakopieën

Oke genoeg gekletst, u was op zoek naar een lijst met waardevolle startpagina kopieën/ startpagina klonen. Zie hieronder de beste opties! Al deze pagina’s hebben specifieke sites die toegespitst zijn aan een bepaald onderwerp. Op die wijze is het ook daadwerkelijk zinvol en relevant om een link te plaatsen op deze pagina’s!

 1. lizti.nl – Direct online
 2. linksnetwerk.nl – Direct online
 3. Linky
 4. startpagina.nl
 5. startkabel.nl
 6. beginspot
 7. Eigenoverzicht
 8. Linkdirectory
 9. Eigenstart
 10. allepaginas
 11. jouwbegin
 12. linkexplorer
 13. boogo
 14. linkspot
 15. favos
 16. linkpaginas
 17. linkjespagina
 18. bestevanhetnet
 19. linkgoed
 20. eigenoverzicht
 21. b9
 22. start-link
 23. startsleutel
 24. link-ned
 25. Starttopper
 26. Startzoeken
 27. Tipjes
 28. Topbegin
 29. Verzamelgids
 30. Vind je via hier
 31. Webdirectory
 32. Web-database.nl
 33. Sitepunt
 34. 1Plus2.nl
 35. Kwerie.nl
 36. Jouwverzamelaar
 37. Twimbo
 38. sitelinkje.nl
 39. http://goeielinks.nl
 40. arenacampus
 41. Frick
 42. Slammer.nl
 43. Hids
 44. Barna
 45. Jouwportaal
 46. Linkservice
 47. EduBoox
 48. Cybercell.nl