Touchscreen Handschoenen

Geen koude vingers meer, maar toch je telefoon kunnen bedienen? Touchscreen handschoenen zijn handig en lekker warm. Een perfecte uitkomst en ook een leuk cadeau of relatiegeschenk.

Touchscreen handschoenen kopen

Touchscreen handschoenen

Touchscreen handschoenen zijn gewone alledaagse handschoenen. Het enige grote verschil is dat je in staat bent om met handschoenen aan een smartphone te bedienen. Hierdoor krijg je dus geen koude handen wanneer je op de trein staat te wachten of bij een winterse wandeling een prachtig plaatje door wilt sturen naar een vriend of vriendin.

Hoe werken touchscreen handschoenen?

Bij de vingertoppen van touchscreen handschoenen zijn speciale stoffen aangebracht die warmte of een magnetisch veld creëren. Een touchscreen reageert hierop en de telefoon laat zich bedienen.

Allerlei soorten en maten

In het begin waren het alleen de dunnen stoffen handschoentjes voor alledaags gebruik die voor het bedienen van een touchscreen geschikt gemaakt waren. Echter kun je nu ook sporthandschoenen, motorhandschoenen en werkhandschoenen krijgen die met deze functionaliteit zijn uitgerust.

Waterdichte Touchscreen handschoenen

Op wintersport of op een outdoor vakantie zijn waterdichte handschoenen een echte uitkomst. Je kunt nu ook gemakkelijk met warme en droge handen je telefoon of tablet bedienen.

Bestaande handschoenen touchscreen compatibel maken

Ja dat kan ook! Heb je zelf een paar handschoenen waarmee je ook graag je telefoon of tablet zou willen bedienen? Geen punt. Je kunt ook stickers of speciale verf kopen waarmee je jouw eigen handschoenen gewoon kunt gebruiken. Dus ook snowboardhandschoenen of motor handschoenen.