WC papier bestellen

Toiletpaper03

WC papier online bestellen is zeker in tijden van paniek en hamsterinkopen rond het geen slechte optie! Koop in een keer een grootverpakking met WC papier, betaal daardoor niet te veel en laat het gewoon lekker thuis afleveren!

Online WC papier bestellen

Bestel direct wc papier op internet en je kunt ze waarschijnlijk morgen al in hebben.

Run op de winkels

Door een grote paniekgolf die vooral door media wordt gecreëerd rennen we met z’n allen naar de supermarkt. Gelukkig doen we daar normaal en pakken niet 1 pak wc papier, nee, we nemen gelijk voor 3 maanden mee. En ja, dan is het niet raar dat de schappen leeg zijn. Wees gerust de voorraden van supermarkten zijn enorm en wanneer iedereen z’n voorraadkast vol heeft zal er hoogst waarschijnlijk na deze piek een aardige terugloop aan

Logistiek probleem

Dat winkelketens niet de capaciteit hebben om opeens zoveel mensen en zoveel aankopen in één keer te verwerken is niet vreemd. Geen bedrijf zal het redden om van de ene op de andere dag meer dan twee keer zoveel werk te verrichten als normaal.

Het probleem ligt dus niet bij het niet hebben van voorraden, maar eerder bij de logistiek om de winkels constant te bevoorraden. Nog een reden om je aankopen gelijk maar online te plaatsen.

Blijf nadenken

Door de paniekzaaierij gaan we met z’n allen opeens hele rare tegenstrijdige dingen doen. We bellen alle afspraken af waarbij we in kleine groepjes bij elkaar komen, maar we gaan wel hutje mutje bij de supermarkt in de rij staan dringen om de laatste rollen toiletpapier. In een tijd dat je niet te dicht bij andere mensen moet komen en moet letten op besmettingsgevaar zou je eerder denken dat de online aankopen zouden toenemen.