WordPress Permalinks do not work after update Multisite

Net je permalinks geüpdate en nu werkt het niet meer? Dat is mij ook overkomen en ik heb het voor mijzelf op kunnen lossen door één van de volgende stappen te ondernemen.

Permalinks instellingen opnieuw opslaan

Instellingen > Permalinks > instellingen opslaan

Misschien de meest eenvoudige, maar hij werkt vaak. Dus ga naar Instellingen, klik op Permalinks en klik op opslaan. Wanneer je een cache plugin gebruikt let er dan wel even op om na het opslaan je cache weer even te legen.

Netwerk Upgraden

Wanneer dit niet werkt kun je ook kijken of het updaten van je netwerk een optie is. Daarvoor ga je naar “Mijn sites” en klik je op “netwerkbeheer”. Je komt dan op het dashboard waar je het netwerk beheerd. Klik in het linker menu op netwerk upgraden en voor de upgrade uit.

Instellingen van je site via het Netwerkbeheer opslaan

Nog steeds geen geluk? Ga dan naar “Mijn sites > Netwerkbeheer > Sites” Dit opent het overzicht van alle websites in jouw MultiSite netwerk. Klik vervolgens op de website waar de de links voor probeert te fixen. Klik in het nieuwe blad dat opent op instellingen. Je krijgt dan weer de instellingen van je website te zien. Scroll naar beneden en check of de juiste struktuur bij de permalinks wordt weergegeven en klik vervolgens onderaan de pagina weer op “Wijzigingen opslaan”.